1 Cara Hack Kredit Kad Dengan Havij 2014


Assalamualaikum .
Ok pagi ni pukul 4.55 pagi eddy nak ajar korang macam mane nak hack kredit kad dengan menggunakan havij .

Download Havij :
-> http://eddy-script.site.bz/Havij 1.16 Pro By EddyMalique.rar ( FAST DOWNLOAD )
Password : eddymalique

Pertama copy dork ni dan enterkan di google :
inurl:".php?id=" intext:"View cart"

Akan keluar macam ni :


Pilih salah satu url web tersebut dan buka di New Tab dan letakkan tanda ' di hujung url tersebut dan tekan Enter . Akan keluar macam ni :


Bila buka dia akan keluar WARNING macam eddy buat merah dalam gambar tu . Bermaksud web tersebut vuln dan boleh di inject . Kalo tidak keluar macam tu . Kena cari web lain lah

Ok buka havij dan paste url web tersebut tanpa tanda ' dan tekan Analyze


Tunggu sampai siap sampai STATUS : I'm IDLE .
Bila dah siap , tekan Tables dan Get Tables :


Akan keluar tables . Kredit kad selalu berada di tables Order . So cari tables Order dan tekan Get Columns


Selepas keluar semua . Akan terlihat lah info-2 di situ . So pandai-2 lah korang pilih ape yang korang nak . Tick di kotak tu dan tekan GET DATA


Tunggu sampai habis . Akan keluar lah ape yang korang nak .

TUTORIAL : http://eddy-tutorials.site.bz/TutorialCREDITCARD.gif
DORK LAIN-2 : http://eddy-script.site.bz/Dork Carding.txt

Semoga Bermanfaat . Selamat Berjaya

ThanksYou .

1 Comments

alifhafifi alifhafifi said...

edy boleh email sy x?? mcm2 dah sy guna cara sy perlukan pertolongan plese emal sy aalifhafifi50@gmail.com

Bagaimana Pendapat Anda ?