0 Blogspot Untuk Dijual

Assalamualaikum. Sekian lama blogspot ni tak aktif. Last update 2013 sebab eddy pun dah kerja. Memang busy sangat sampai takda masa nak update blog.

Sekiranya ada sesiapa nak memiliki, boleh lah contact saya di email

Email : maidifitri@yahoo.com




0 Post Kesemua Wall Friends Facebook 2014


Assalamualaikum WBT .

Pagi ni eddy nak bagi trik dekat korang cara nak post ke semua wall friends korang dengan sekali klik


Ni eddy sudah sediakan tutorial dekat korang ok .

TUTORIAL -> http://eddy-tutorials.site.bz/TutorialAUTOPOSTWALL.gif

SCRIPT POST -> http://eddy-script.site.bz/AutoPostWall.txt
( Tekan CTR+A untuk copy semua . Tekan CTRL+C untuk copy )

Ok semoga bermanfaat .

ThankYou .

1 Cara Hack Kredit Kad Dengan Havij 2014


Assalamualaikum .
Ok pagi ni pukul 4.55 pagi eddy nak ajar korang macam mane nak hack kredit kad dengan menggunakan havij .

Download Havij :
-> http://eddy-script.site.bz/Havij 1.16 Pro By EddyMalique.rar ( FAST DOWNLOAD )
Password : eddymalique

Pertama copy dork ni dan enterkan di google :
inurl:".php?id=" intext:"View cart"

Akan keluar macam ni :


Pilih salah satu url web tersebut dan buka di New Tab dan letakkan tanda ' di hujung url tersebut dan tekan Enter . Akan keluar macam ni :


Bila buka dia akan keluar WARNING macam eddy buat merah dalam gambar tu . Bermaksud web tersebut vuln dan boleh di inject . Kalo tidak keluar macam tu . Kena cari web lain lah

Ok buka havij dan paste url web tersebut tanpa tanda ' dan tekan Analyze


Tunggu sampai siap sampai STATUS : I'm IDLE .
Bila dah siap , tekan Tables dan Get Tables :


Akan keluar tables . Kredit kad selalu berada di tables Order . So cari tables Order dan tekan Get Columns


Selepas keluar semua . Akan terlihat lah info-2 di situ . So pandai-2 lah korang pilih ape yang korang nak . Tick di kotak tu dan tekan GET DATA


Tunggu sampai habis . Akan keluar lah ape yang korang nak .

TUTORIAL : http://eddy-tutorials.site.bz/TutorialCREDITCARD.gif
DORK LAIN-2 : http://eddy-script.site.bz/Dork Carding.txt

Semoga Bermanfaat . Selamat Berjaya

ThanksYou .

3 Credit Card Hack Number 2014


Assalamualaikum .
Ok pagi ni eddy malas nak cakap banyak . Ni ada beberapa kredit kad yang eddy hack dan sudah pun digunakan . Kredit kad masih valid . Cuma balance je ok tak berapa banyak :)

Kalo korang nak ambiklah . Tapi ingat nak gune tu harus belajar dulu ok cara-2 dia . Jangan sampai polis datang ketuk pintu rumah sudah :)


Ni eddy bagi sikit je ok . Takot ada yang salah guna je . Bukan ape kesia kalo polis datang :)
Nak banyak . Mintak dekat eddy kat facebook .
===============================================
Full Name : Marty Veitel
Date of Birth : Dec/15/1956
Mother's Maiden Name : Bray
Social Security Number : 522/80/6173
Home Phone Number : 5054006194
Adress Line 1 : 3717 Purdue Dr
Adress Line 2 : 
City : Metairie
State : La
Zip Code : 70003
Contry : United States
Payment Type : 
Debit or credit card number : 4063153156578489
Expiration date : 01 / 15
Card Verification Number : 491
SecourCode : 1441
Bank account number: 7012156514
===============================================
First Name and Middle Initial : James M
Last Name : Floyd
Address : 11484 State Hwy 80 S
Address 2 : Apartment/Suite :
City : Burnsville State : NC
Country : US
ZipCode : 28714
Country : US
Phone : 8286754923
Birth Date : 20 / 07 / 1946
Mother's Maiden Name : French Social
Security Number : 245740791
Credit Card Information : *********
Payment type : Credit
Card Type : AmEx
Credit Card Number : 371336700332009
Exp. Date : 10/October / 2015
Name On Card : James M Floyd
Cvv2 : 6298
=============================================== 
Full Name : Jacqueline Y. Leslie
Date of Birth : Dec/22/1947
Mother's Maiden Name : Peets
Social Security Number : 050/38/1889
Home Phone Number : 718-864-0882
Adress Line 1 : 345 Clinton Avenue Apt. 12E
Adress Line 2 : 
City : Brooklyn
State : NY
Zip Code : 11238
Contry : United States
Payment Type : 
Debit or credit card number : 4207670054361434
Expiration date : 01 / 17
Card Verification Number : 259
SecourCode : 4757
Bank account number: 6302811340
===============================================
First Name and Middle Initial : walter l
Last Name : jones jr
Address : 6214 baltic st
Address 2 :
Apartment/Suite # :
City : capitol hgts
State : MD
Country : US
ZipCode : 20743
Country : US
Phone : 3014996691
Birth Date : 08 / 11 / 1930
Mother's Maiden Name : thomas
Social Security Number : 419342009
Credit Card Information :
Payment type : Credit
Card Type : Amex
Credit Card Number : 376762538561003
Exp. Date : 12/December / 2014
Name On Card : walter l jones jr
Cvv2 : 101
Account Information :
AOL ID : walterrocky
Password : baltic80
Account Security Question : What is your mother\'s maiden name?
Answer : thomas
===============================================
NI YANG BAKI BANYAK . SO TAK BAGI FULL IDENTITI . 
NANTI ADA YG BUAT BELI MCM-2 :P 
 
Card Type : Amex
Credit Card Number : 348987364836628
Exp. Date : 12/December / 2015
Name On Card : Fred Farty
Cvv2 : 6969
===============================================
Credit Card Number : 378260479685006
Exp. Date : 6/June / 2014
Name On Card : Kaaren J Biggs
Cvv2 : 104
===============================================
Credit Card Number : 3714447476250003
Exp. Date : 9/September / 2014
Name On Card : Robert G Evans
Cvv2 : 4084 
===============================================
Credit Card Number : 378267730427001
Exp. Date : 8/August / 2014
Name On Card : stanford l glass
Cvv2 : 9096
===============================================
 
Ok dah . Cukup lah banyak tu . Nak banyak-2 buat ape ?
Cari sendiri la pulak . Hehe . Semoga bermanfaat .
 
# Ape-2 yang terjadi dengan pihak mane-2 
Jangan sabitkan eddy .Ok 
 
ThankYou . 

0 Cara Memasang Radio Pada Blogspot Sendiri


Assalamualaikum semua .

Harini eddy nak ajar cara pasang radio dekat blog sendiri ler :)
Macam yang eddy pasang ni , eddy tukar-2 . Kadang-2 lagu dari youtube , kadang-2 radio :D



Ok cantik tak gambar radio ? :P radio zaman bila entah tuh :P
Ok Ok dah . Ni eddy bagi tutorial bergerak ok . Korang just tengok je macam mane eddy buat
Bukan dari Youtube . Jadi sape yang internet slow tu tetap boleh tengok :P

Ok ni tutorial --> http://eddy-tutorials.site.bz/TutorialRADIO.gif

Ni script radio . Buka dan copy semua
--> http://eddy-script.site.bz/ScriptRadio.txt
( Tekan CTRL+A untuk salin semua . Dan tekan CTRL+C untuk copy )

Ok macam mane ? Senang kan :)

Selamat Berjaya .

Bagi yang tak faham boleh tanye dekat Fb eddy ok .
Atau emelkan ke : eddymalique@hackermail.com

ThankYou .

0 Cara Melajukan Internet


Assalamualaikum .

Okaii ni untuk sesape yang guna Broadband dan Wifi sahaja ok .


Okaii ikut cara-2 eddy ajar ni okaii :-

1) Download dulu : Klik Disini
2) Lepas download extract file tersebut
3) Kalo ada password . Ni password : eddy2014
4) Buka dengan right klik Run As Administrator dan akan keluar seperti gambar di atas
5) Ok setting macam eddy tunjuk ok .


Nombor 1 : Seret sehingga 100+Mbps
Nombor 2 : Pilih connection korang guna
Nombor 3 : Pilih CUSTOM
Nombor 4 : Ubah MTU kepada 1500 dan pilih OPTIMAL balik
Nombor 5 : Tekan Apply Changes

Bila keluar windows baru . Tekan OK !
Dan siap korang RESTART pc korang ok .

Thanks You !

0 Cara Remove Friend Facebook Dengan Cepat Dan Manual 2013


Assalamualaikum , okeh , hari ni aku nak ajar korang mcm mane nak remove friend dalam facebook cepat dan manual .. senang je cara dia , hanya ikut cara2 dibawah ni okeh :-

Login dulu facebook .
Pastu korang tekan dekat profile facebook korang , tekan dekat sini pun boleh ok www.facebook.com/profile.php

Lepas tekan tengok gambar dekat bawah nii

Tekan ACTIVITY LOG


Tengok dekat tepi tu , and korang tekan Friends .....


Pastu korang tengok friend yang mane yang korang nak Remove ,

Tekan Pensil tuu ,

Tekan Unfriend ..!

Dah tekan Unfriend lagi ...

Ok ! Senang kan . ok setakat ni saja aku ajar :)

Bye